detská izba (3) domov (23) family (7) iné (3) kuchyňa (9) ocenenia (2)

27. augusta 2013

Pre moju Lily :-)


  Ahojte moje milé, hlásim sa takmer po pol roku :-) ale občas sledujem a kochám sa Vašimi blogmi... ako som na jar písala o novej izbičke pre Lily, je to tu. Trvalo to, ale predsa... je celá biela, a keďže Lily sa zapáčila tyrkysová farba ( stále má rada ružovú, ale podľa jej slov, stačilo :-), v jednom nábytku som kúpila tyrkysovú žalúziu za pár €, čo ma veľmi potešilo. Svetlo sivý koberec, dve malé komodky z Ikey, Hemnes som presunula z obývačky a je to. Prerábka trvala niekoľko dní, ked bola Lily u babky. Prekvapenie splnilo svoj účel....všetky sme spokojné :-)







Dievčatá strávili takmer celý júl v Španielsku s babkou. Bolo výborne, tak aspoň jednu fotečku pridám :-)


 16.8. mala Lily sladkých 10 rokov, preto bola izbička tak trošku prekvapenie, ktoré si veľmi priala....no.....Ľúbim ju :-)


... a úžasná mandarínková trasená torta :-)

4 komentáre:

  1. Krásny darček a vieš čo? Mám rovnaké plány, ale čakám, keď bude ten správny čas:) Izbička je útulná, sama by som sa rada nasťahovala:)) A Lily všetko najlepšie! Cmuuuk ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné prekvapenie si pripravila pre malú slečnu. Všetko najlepšie tvojmu zlatíčku.
    Takže v desiatich sa mám pripraviť na ďalšiu prerábku? Práve dnes sme robili zmeny pre školáčku, ale ružová stále vedie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherná izbička, taka vzdušná a romanticka ako stvorena pre dievčatko :-) Prajem všetko najlepšie, veľa šťastia a zdravíčka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobry den. Mate krasne napady! Chcela by som sa Vas spytat akej farby mate malovku v obyvacke? Je to smotanova farba? Dakujem za vasu odpoved ;-)
    ALENKA

    OdpovedaťOdstrániť