detská izba (3) domov (23) family (7) iné (3) kuchyňa (9) ocenenia (2)

24. júla 2011

...

Nedá mi nenapísať. Som zhrozená z toho, čo sa stalo v Oslo a na ostrove Utoya.  Slzy mi tečú...veď to boli len deti a vôbec ... nemám viac slov.... hoci nie som veľmi veriaca, tak prosím:
                                  
                                                  Boh žehnaj Nórsko

                                                  God Bless Norway

http://www.youtube.com/watch?v=3fTdb4hMxYc

5 komentárov:

  1. Kami, je to hrozné. Keď som o tom počula striaslo ma a keďže ja veriaca som (i keď do kostola nechodím) prvé, čo som urobila, bolo to, že som sa začala vduchu modliť. Je to vskutku ohavný čin a úprimne ľutujem všetkých pozostalých, najmä rodičov, musí to byť pre nich nehorázna rana a z hĺbky duše im prajem, aby sa raz aspoň ako- tak s týmto svojím krížom vyrovnali.

    R.I.P- Odpočívajte v pokoji...

    Toto sú veci, ktoré človeka vedia veľmi ovplyvniť a teraz som skutočne rada, že sa mám tak ako sa mám.

    Maj sa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naty som veriaca, ak to vnútorne potrebujem, tak isto nechodím do kostola, ale toto je....nemám deti doma a tak som ich chcela silno objať. Nórske mamy už tie svoje neobjímu :-( Ďakujem za podporu.....Kami

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kami, ja som na tom podobne ako ty. Je to hrozne, co sa v Norsku stalo. Myslim, ze sa to dotyka nas, vsetkych. Je velmi bolestive, ak clovek strati niekoho blizkeho. Myslim, ze niet vacssej tragedie, ak rodic pochova svoje dieta.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kami, citim to stejne. Nejhorsi je ta predstava, ze se neco podobneho muze stat vsude a kdekoliv, tedy i nam. Myslim casto na ty rodice v Norsku, musi to bych straslive. Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Adi a Kačko, je to veľmi bolestivé a stále neuveriteľné :-(

    OdpovedaťOdstrániť