detská izba (3) domov (23) family (7) iné (3) kuchyňa (9) ocenenia (2)

1. augusta 2011

Sen...


Hovorí sa, že sny si treba plniť. Ja sa toho výroku urputne držím, len to niekedy trvá a trvá... až človek zabudne, o čom sníva. V niektorom predošlom príspevku som písala, že sa pustíme do prerábky našej kuchyne a že ja to vidím na päťročnicu:-) no z päťročnice je nejaký ten mesiac-dva a mne sa začína plniť sen. Kuchyňa. Uhádli ste. Dalo by sa to nazvať : Ako príde Ikea do Košíc :-) Už dávno mám vybratú a vysnívanú tú moju. Stat. Ako inak. Mám toľko plánov v hlave, už len ich pomaly zrealizovať... drevený biely obklad, police a na nich rokmi zbierané poklady a veteš ( pre neznalé, sú to starinky ). A určite tam nebude chýbať súkromné stádo ( aspoň v rámoch :-). Takže ešte pár týždňov a bude to. Teším sa ako na Vianoce, a tie ja zbožňujem :-)...zdravím Vás všetky...Kami


...a opäť moja obľúbená Adele.

7 komentárov:

  1. Kami, želám Ti, nech sa Ti čo najskôr splní sen a v tejto krásnej kuchynke budeš tancovať so svojou vareškou:) Ja mám tiež vysnívanú, a stolárovi sa už teraz musia snívať depresívne sny:) Ale mám čas, stačí mi tá päťročnica:)))
    Krásny deň!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kami,
    je skvělé, že si pomalu, ale jistě jdeš za svými touhami. Mně se tedy ještě nestalo, že bych zapomněla na to, o čem sním ;-), ale jsem typický příklad nenasyty. Jakmile si splním jedno přání, šup, už je tu další, které čeká na "vyřízení" ;-).
    Tvá kuchyňka bude určitě nádherná. Těším se na fotky.
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kami, blahoželám k prerábke a prajem Ti, aby sa skončila presne podľa Tvojich plánov. Biela farba je krásna ♥ . Po rekonštrukcii už dlho túžim aj ja, ale nedarí sa a nedarí. Inak s tou Ikeou v Košiciach úplne súhlasím, tiež si ju prajem, lebo Kika a Asko sa jej nevyrovná, a tak nám ostáva len precestovať stovky kilákov za vysnívanými kúskami.
    Maj sa krásne :-)
    (prvý príspevok som musela vymazať, keďže sa tam objavila chybička)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kami, drzim ti palceky, nech rekonstrukcia prebieha bez problemov a nech sa ti naplni tvoj sen o krasnej novej kuchyni az do poslednej bodecky. Tvoja kuchyna pod tvojou taktovkou bude uzasna, o tom som presvedcena. Tesim sa na fotecky. Praci zdar!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dievčatá veľmi sa teším. Ďakujem za podporu aj komenty :-))) fotečky budú, len čo to bude aktuálne... Kami

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Kami, verím, že sa tešíš novej kuchynke, ja tiež túžim po novej naša je asi 30 ročná, tak si to vieš predstaviť. Teším sa na nové fotočky, pri Tvojej šikovnosti a nápadoch, verím, že bude uňo-ňuňo.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť